Revalidatie

Manuele behandelingen

Onder de manuele behandelingen vinden we o.a. verschillende vormen van massages, mobilisatie (e.g. Mulligan methode), manipulaties,…

Medische fitness

Mensen die meer bewegen zijn minder ziek, voelen zich fitter en meer ontspannen, slapen beter en hebben een betere spijsvertering. U krijgt minder kans op chronische ziekten als artrose, diabetes en een hartinfarct. U spieren en gewrichten blijven soepel en sterk zodat u veel minder last heeft van ouderdomsklachten. En mensen met een goed fysieke conditie voelen zich ook psychisch beter. Om maximaal resultaat te krijgen van fitness is een goede begeleiding belangrijk.

Medische fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Na een volledige body-checkup wordt voor u een persoonlijk oefenprogramma samengesteld. Voor uw gemak ontvangt u een chipcard die u eenvoudig in alle apparaten kunt stoppen. De op luchtdruk werkende apparatuur wordt dan automatisch ingesteld zodat u zich volledig op het oefenen zelf kunt concentreren. Het programma kent een uitgebalanceerde opbouw zodat u op een verantwoorde manier aan uw conditie en spierkracht werkt. De begeleiding door fysiotherapeuten maakt het mogelijk een programma samen te stellen dat rekening houdt met uw conditie, werkbelasting en klachten.

Revalidatie Vital
Kerkstraat 21 - 2850 Boom
Tel.: 03 888 18 77

Schrijf u in

voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij Vital? Schrijf u dan meteen in voor onze nieuwsbrief!